Η ακαδημία μοντέλων της Grecotel, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ακαδημία στο [email protected]

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Εγγραφής για το παιδί (ή τα παιδιά) σας, ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στη δραστηριότητα (10-16 ετών)

Άφιξη & Αναχώρηση *Υποχρεωτικά Πεδία

Παιδιά

1ο Παιδί

2ο Παιδί

3ο Παιδί

Πληροφορίες Γονέων *Υποχρεωτικά Πεδία

Please enter a valid mobile number including your country code

Θα θέλαμε να ξέρουμε

Είστε σύμφωνοι στο να φωτογραφίζονται τα παιδιά σας από την ακαδημία, για τη δημιουργία του προσωπικού τους πορτφόλιο και πιθανή επαγγελματική χρήση τους από την Grecotel;
Επιτρέπετε στα παιδιά σας να χρησιμοποιούν υποαλλεργικά καλλυντικά και αξεσουάρ;
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες ή ιατρικές παθήσεις του παιδιού/ιών σας, έτσι ώστε να κάνουμε ασφαλέστερη τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα:
Επηρέασε η Ακαδημία Μοντέλων την επιλογή σας για τις φετινές οικογενειακές σας διακοπές;

Συμφωνώ

Δεδομένου ότι το παιδί μου συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, συμφωνώ με όλα τα παρακάτω:
- Αντιλαμβάνομαι ότι οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται υπό επίβλεψη, αλλά και πάλι το παιδί μου θα είναι υπό την αποκλειστική ευθύνη μου.
- Βεβαιώνω ότι το παιδί μου δεν πάσχει από κάποια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει ή να επηρεαστεί από τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα. Καταλαβαίνω ότι το ξενοδοχείο δεν είναι υπεύθυνο για τη χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου που απαιτείται για το παιδί μου κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο πρόγραμμα.
- Σε περίπτωση παραπτώματος ή ανάρμοστης συμπεριφοράς, εξουσιοδοτώ τον υπεύθυνο του προγράμματος να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό αυτών, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσής του/της από το πρόγραμμα.
- Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το ξενοδοχείο είναι εξουσιοδοτημένο να ζητήσει ιατρική βοήθεια για το παιδί μου, και αποδέχομαι πλήρως την οικονομική κάλυψη του κόστους της θεραπείας.


Να επισημανθεί πως οι θέσεις στο πρόγραμμα είναι περιορισμένες, λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων.
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.